Signalinea - Signal sigurnosti na cestama

  • Program: Operativni program ”Konkurentnost i kohezija” 2014-2020
  • Projekt: SIGNALINEA – Signal sigurnosti na cestama
  • Korisnik: Signalinea d.o.o.
  • Ukupna vrijednost projekta: 9.442.140,00 HRK
  • Ukupni prihvatljivi troškovi: 9.442.140,00 HRK
  • Dodijeljena bespovratna sredstva: 4.442.184,00 HRK
  • Razdoblje provedbe projekta: 29. 12.2016. - 29. 01.2018.

Opis projekta

Ovim projektom tvrtka Signalinea d.o.o. ulaže u razvoj svog poslovanja i povećanje konkurentnosti na domaćem i stranom tržištu. Ulaganjem u proizvodne kapacitete, strojeve i radna vozila tvrtka će riješiti probleme s kojima se suočava u poslovanju i doprinijeti razvoju tržišta usluga u opremanju prometnica.

Izgradnjom proizvodno-skladišnih prostora prijavitelj će racionalizirati troškove vlastitog poslovanja i povećati svoje proizvodne i operativne kapacitete. U sklopu gradnje proizvodnih kapaciteta Signalinea d.o.o. će investirati u odgovarajuću IT podršku za svoje poslovne procese. S ciljem osiguravanja dostatnih kapaciteta za izvođenje završnih radova u graditeljstvu za kojima Prijavitelj bilježi rast potražnje, bit će nabavljena dva nova stroja. Stroj za horizontalnu signalizaciju omogućava nanošenje termoplastike sprej metodom (bit će to nova usluga u ponudi tvrtke i inovacija na domaćem tržištu) i jači i brži stroj za ugradnju odbojne ograde. Termoplastika je dugotrajan, ekološki prihvatljiv materijal čije apliciranje povećava vidljivost oznaka u svim vremenskim uvjetima i time doprinosi sigurnosti u prometu.

Provedba projekta koristiti će Prijavitelju, njegovim sadašnjim i budućim zaposlenicima, njegovim partnerima i široj zajednici kroz nova radna mjesta, povećanje poslovnih mogućnosti i prihoda od izvoznih djelatnosti.

Galerija

„Sadržaj i emitirani materijal isključiva je odgovornost poduzeća Signalinea d.o.o.“

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Europski fondovi

strukturnifondovi.hrmingo.hrhamagbicro.hr